Home » Steun mijn doel

€25.000

Zoals gezegd heb ik voor School at Sea ongeveer €25.000 nodig: De reis zelf kost €22.755, en daarbij komen nog zo'n €2000 aan aanvullende kosten: inentingen, paspoort, spullen van de paklijst, zakgeld en telefoonkosten. Dat kan ik natuurlijk onmogelijk alleen bij elkaar sparen, en daarom wil ik u vragen een donatie te doen om mij te helpen. Zelf ben ik hard bezig met geld verdienen door een bijbaan, sponsors werven en vooral mensen vertellen over mijn plan.  Naast donaties zijn tips over het werven van sponsors of andere manieren om geld te verdienen natuurlijk ook heel erg welkom.

Mij leek het leuk om iets terug te doen voor de  donaties, en daarom kunt u ook een lot kopen waarbij u kans maakt op een souvenir uit bijvoorbeeld Cuba of Panama of u kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief die ik op het schip iedere twee weken schrijf. Ook kunt u een zelfgemaakte tas kopen, op de pagina tassen. Als u hierin niet geïnteresseerd bent kunt u ook simpelweg een donatie doen. Ik heb voor School at Sea een spaarrekening aangemaakt, dus u kunt doneren naar:

NL11 ABNA 0828 4670 80

Ben ik een goed doel?

€25000 is heel erg veel geld. Dat betekent niet alleen dat het enorm lastig is om dat bij elkaar te krijgen; het betekent ook dat ik dat in mijn eentje allemaal uitgeef in een zeer korte tijd. Dat vind ik best moeilijk, omdat er een heleboel mensen zijn die het eigenlijk harder nodig hebben dan ik. Daarom wil ik na School at Sea in een tussenjaar vrijwilligerswerk gaan doen, om iets terug te doen voor de fantastische reis. Ik zou ook graag een deel van het bedrag dat ik bij elkaar haal aan een goed doel geven dat kinderen in ontwikkelingslanden naar school helpt, maar gezien de omvang van het bedrag dat ik sowieso al bij elkaar moet zien te krijgen weet ik niet of dat realistisch is. Als het heel goed gaat om het geld bij elkaar te krijgen kan ik dat misschien nog wel proberen, maar dat moet dan natuurlijk wel in overleg met de donateurs en sponsors.