Home » Blog » concert (vervolg)

concert (vervolg)

Dag allemaal, 

Zaterdag was het concert in Langeheerd. Hoewel ik een aantal minuten voor het begon helemaal in de stress raakte, verliep het toch heel goed. Die stress kwam vooral doordat er allerlei dingen toch iets lastiger waren dan gedacht: Mijn presentatie had ik op een USB-stick gezet, maar die kon de DVD-speler die op de beamer was aangesloten niet lezen, en vervolgens lukte het ook niet om de beamer aangesloten te krijgen op mijn laptop. Daarnaast had de beamer continu last van 'fan fail' waardoor de lamp steeds werd uitgeschakeld.

Toen hebben we besloten om onze eigen beamer thuis op te halen zodat we die wel konden aansluiten op de beamer. Uiteindelijk kwam alles goed, maar dit was dus één van de redenen waardoor ik even paniek had. Tijdens het concert liep alles verrassend goed en een heleboel lieve mensen hebben mij geholpen waar ik helemaal niet op had gerekend maar wat wel enorm fijn was. Dankjewel allemaal!

 

Lisabeth


«   »