Home » Blog » Stand van zaken

Stand van zaken

Beste allemaal,

 

Het is een hele tijd geleden dat ik hier wat geplaatst. Daarom vat ik nu de afgelopen maanden samen in dit bericht.

In maart had ik om eerlijk te zijn een beetje een dip wat SaS betreft, omdat ik niet zo goed wist wat ik nog kon doen. Ik heb wel wat kleine beetjes opgehaald, en donaties ontvangen, maar ik vond het lastig om actief bezig te zijn omdat ik niet zo goed wist hoe.

In april was dit nog steeds een beetje zo, maar ik heb wel meer gedaan. Ik heb bijvoorbeeld geprobeerd een keer te mogen spreken bij de rotary (dat is alleen niet gelukt) en ik had een interview met het Blad, dat is uitgekomen in mei. De PDF van het artikel volgt nog. 
Eind mei had ik schoolvakantie, en die heb ik grotendeels besteed aan het naaien van tassen om te verkopen op de braderie in Usquert op 5 mei. Ook heb ik samen met mijn zusje en haar vriendin muziek gemaakt op de koningsmarkt in het dorpshuis in Usquert. Uiteindelijk heb ik zo'n 25 tassen meegenomen naar de braderie. De verkoop ging helaas minder goed dan verwacht, maar ik heb ook nog wat andere dingen verkocht en wat donaties ontvangen en op die manier toch nog 200 euro opgehaald. 

Ik hoop dat ik jullie nu de belangrijkste dingen heb verteld.

 

Groetjes,
Lisabeth


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.