Home » Blog » Radio 538

Radio 538

Lieve allemaal,

Gisteren werd ik geïnterviewd door radio 538, om 22.10. Het interview ging heel erg goed. Ik heb ook mijn website genoemd, en de DJ, Daniël Lippens, vroeg ook nog wat mensen kunnen doen om mij te helpen dus toen kon ik dat precies uitleggen en dus super goed reclame maken. Aan het eind heeft hij ook nog mijn website genoemd, zelfs gespeld, en toen zei hij ook dat iedereen vooral even wat moest doneren! Daar was ik natuurlijk superblij mee! Zelf heeft hij ook nog een donatie gedaan.

 

Het heeft ook zeker geholpen: gisteren had mijn website 111 bezoekers, een record! Daarom wil ik iedereen heel erg bedanken voor alles.

 

Liefs,

Lisabeth

 

PS: Ik heb gezocht naar een link om het radiofragment terug te luisteren, dat is helaas niet gelukt. Je kunt het fragment wel terug luisteren door de radio 538 app te downloaden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.