Home » Blog » Media!

Media!

Lieve allemaal,  

Sinds ik in de DEVO heb gestaan, en in de Ommelander, komen ineens alle media naar me toespringen! Gisteren was ik live te horen op de radio van RTV Noord. Vervolgens werd er ook nog een artikel op de website van RTV Noord gezet over mijn reis. Maar vanmiddag was ik pas echt verbijsterd...

Ik werd weer gebeld door RTV Noord, dit maal met de vraag of ik vanavond bij de uitzending van Noord Vandaag wilde zitten! Natuurlijk zei ik ja. Dus daar kwam ik om 17.30 aangereden, samen met mijn moeder, en ontvangen in de Mediacentrale. Ik moest in de make-up, en toen kreeg ik een microfoontje dat ik op mijn shirt moest zetten, en toen ging ik de uitzending in! Ik vond het best spannend, maar omdat alles best snel aan me voorbij ging had ik daar niet echt de tijd voor. Ik vond het alles bij elkaar wel heel erg leuk.

Toen ik weer onderweg naar huis was, zag ik ineens dat iemand van Radio 538 contact met me op probeerde te nemen, of ze me vanavond tijdens de late night show konden bellen. Uhhhh... Wat?! Radio 538?! Ja dus! Over een half uurtje word ik gebeld en ik zal zeker nog even een berichtje plaatsen over hoe dat ging!

 

Hier staan nog de links voor de RTV Noord uitzendingen:

 

Groetjes,

Lisabeth


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Laura
een jaar geleden

Je deed het erg leuk. Ik hoop dat het een mooi beetje geld gaat opleveren!₩