Home » Blog » Presentatie Laura Dekker

Presentatie Laura Dekker

Hallo allemaal! 
Gisteren ben ik naar Laura Dekker geweest! Zij gaf namelijk in Martiniplaza een presentatie over haar zeilreis toen ze veertien was.

Eerst vertelde ze kort over haar jeugd, en toen over haar eerste soloreizen en de voorbereiding op haar wereldreis. Dat was namelijk niet zo makkelijk, omdat de Nederlandse overheid erg tegenwerkte. Toen begon het echte verhaal over haar reis.

Ze begon in Nederland en zeilde vanaf daar met haar vader naar Portugal. Vanaf Gibraltar voer ze alleen, via de westkust van Afrika en de eilanden daar naar Sint Maarten. Anders dan School At Sea ging ze daarna door via het Panamakanaal de Grote Oceaan over naar Australië. Vanaf daar ging ze onder Zuid-Afrika door weer naar Sint Maarten.

Achteraf verkocht en signeerde ze nog een paar exemplaren van het boek dat ze over de reis heeft geschreven. Daarna had ze tijd om met mij te praten! 

Ik heb veel goede tips gekregen over sponsoring, zoals: alle bedrijven die er maar zijn en er iets mee te maken contacteren. Maar vooral heb ik nog meer motivatie gekregen dan ik al had, want door haar verhaal lijkt alles mogelijk. Ik ben ook al begonnen in haar boek, en terwijl ik alles vol ongeloof lees besef ik dat ik het zelf ook allemaal mee ga maken als ik heel hard mijn best doe en dat is een super gevoel.

Aan het eind kreeg ik ook nog haar boek cadeau, en ze heeft er ook nog speciaal voor mij wat ingeschreven! Inmiddels ben ik al bijna op de helft :)

Het was een superleuke dag!

Groetjes,

Lisabeth


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Bouwien Folgerts
een jaar geleden

Hoi,
Wat grappig! Ik woon nu in Wijk bij Duurstede, heb de verhalen over de reis van Laura toen gevolgd.
Vroeger woonde ik in Usquert en ook daar woont nu een zeilmeisje: jij.
Ik wens je succes! Eigenlijk denk ik: maak eerst je school af, maar jij doet 2 in 1!
Hoop dat je je geld bij elkaar krijgt, ik denk er nog even over na!
Gr. Bouwien