Home » Blog » Fondswerftraining afgerond

Fondswerftraining afgerond

Hallo allemaal, 
De fondswerftraining is sinds 16 december afgerond. Bij de fondswerftraining heb ik een coach gekregen, en daarmee heb ik nu iedere week contact om te bespreken hoe de fondsenwerving gaat. 

Daarnaast: eerste kerstdag heb ik met de hele familie kerst gevierd, en mijn tante heeft me enorm geholpen met het opstellen van een sponsorbrief. De brief die we hebben geschreven is in het Duits, dus ik ga hem vertalen in het Nederlands en Engels. Zodra de brief helemaal af is kan ik hem naar allerlei bedrijven mailen. 

En nog een heel leuk nieuwtje: Zaterdag 5 januari ga ik naar een lezing van Laura Dekker! (Het meisje dat op haar 14e om de wereld heen is gezeld}. Ze is dan namelijk in Martiniplaza in Groningen, en geeft daar van 14.00 tot 15.00 een lezing. Ik hoop heel erg dat ik achteraf de kans krijg om met haar te praten. Ze heeft namelijk voor haar reis ook heel veel spionsoren geworven, dus ik hoop dat ze me tips kan geven!

Groetjes,

Lisabeth


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.